Contactează-ne la:

info@bookystore.com

sau la

+32 493 81 65 94

Cărți cu dor, de acasă!

Acasa
  • Toate cărțile
  • După vârstă
  • După temă
  • După autor
  • După editură
  • Promotii
  • Titluri noi
  • Despre BookyStore
  • FAQ
  • Blog
  • Conectează-te
  • Creează-ți cont
  • Politica de Confidentialitate

    CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

    In scopul garantării si protejării drepturilor si libertăților fundamentale ale persoanelor fizice, BOOKYSTORE.COM are, potrivit dispozițiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, obligația de a administra in condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obținute in exercitarea activităților specifice obiectului de activitate al societății.
    Cu respectarea prevederilor legale, furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea derulării/inițierii de raporturi juridice cu BOOKYSTORE.COM, prin intermediul magazinului bookystore.com. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei fizice si/sau juridice de a furniza aceste date, BOOKYSTORE.COM va refuza inițierea raporturilor juridice, fiind in imposibilitatea realizării obiectului de activitate.
    Destinația datelor cu caracter personal furnizate magazinul Bookystore.com: informațiile prevăzute sunt destinate utilizării de către BOOKYSTORE.COM si/sau comunicării numai următorilor destinatari: angajații BOOKYSTORE.COM, alte persoane fizice/juridice care prelucrează datele personale in numele BOOKYSTORE.COM (ex: avocați, consultanți, contabili, auditori), societăți bancare partenere, autoritatea judecătorească, autoritățile publice centrale si locale, societăți de asigurare/reasigurare, alte instituții abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.

    CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    Ce facem cu informațiile dumneavoastră? 
    Când achiziționați ceva din magazinul nostru, ca parte din procesul de vânzare, suntem nevoiți sa colectam unele informații personale cum ar fi numele dumneavoastră, adresa, adresa de email. Informațiile despre dumneavoastră pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializării serviciilor si produselor noastre.
    Când accesați site-ul bookystore.com, in mod automat acesta primește protocolul IP al calculatorului dumneavoastră (IP-ul), lucru care ne ajuta la optimizarea site-ului conform sistemului de operare folosit sau motorului de căutare. 
    Email-uri de marketing: Întotdeauna cu permisiunea dumneavoastră, este posibil sa primiți emailuri despre magazinul nostru, produsele noi sau alte noutăți.

    ACORDUL DUMNEAVOASTRA 
    Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, magazinul Bookystore.com are obligația de a administra In condiții de maxima siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. 
    Informațiile înregistrate sunt destinate realizării tranzacției (vânzării) si pot fi transmise terților, cu precădere altor companii care aparțin grupului. Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curând posibil.
    Site-ul bookystore.com are dreptul sa distribuie aceste informații despre dumneavoastră către Distribuitorii săi, care pot folosi informația in aceleași scopuri ca si bookystore.com.
    Bookystore.com are de asemenea dreptul sa transfere informații despre dumneavoastră către terți in următoarele cazuri:
    • acelora care oferă companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi Shopify inc.;
    • terțelor părți atent selecționate, despre care consideram ca oferă produse ori servicii ce v-ar putea interesa (vezi secțiunea “SERVICII OFERITE DE TERTI” din Termeni si Condiții)

    CUM OBTINEM ACORDUL DUMNEAVOASTRA?
    Atunci când ne furnizați informații personale pentru a finaliza o comanda, verificând cardul dumneavoastră, plasând o comanda, făcând demersurile pentru livrare sau cumpărare, înseamnă ca in mod implicit va dați acordul pentru ca informațiile dumneavoastră sa fie colectate si folosite pentru acel motiv in mod specific. 
    Daca va vom cere informații personale pentru un alt motiv, cum ar fi comunicările de marketing, va vom cere in mod direct acordul dumneavoastră specific pentru aceste comunicări si aveți oportunitatea de a fi de acord sau nu.

    CE SE INTAMPLA DACA VA RAZGANDITI
    Daca v-ați dat acordul pentru folosirea informațiilor tale personale si v-ați răzgândit, puteți sa ne anunțați acest lucru printr-un mail pe adresa hellobookystore@gmail.com. 
    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne adresați o solicitare semnata si datata pe adresa de email hellobookystore@gmail.com. De asemenea va este recunoscut dreptul de a te adresa justiției. Orice modificare sau ștergere a datelor va fi operata cat mai repede posibil după primirea solicitării. 

    DEZVALUIREA INFORMATIILOR PERSONALE
    Exista posibilitatea sa va dezvăluim informațiile personale daca ne sunt cerute pe cale legala sau daca acest lucru Încalcă Termenii si Condițiile de utilizare a site-ului expunându-ne la o situație cu caracter ilegal. 


    PLATILE
    Daca ați ales un procesator de plăti pentru a finaliza comanda, atunci Shopify va colecta datele cardului dumneavoastră. Toate informațiile sunt criptate conform protocoalelor (PCI-DSS) Payment Card Industry Data Security Standard. Datele tranzacției sunt stocate doar cat este necesar pentru a finaliza comanda. După ce tranzacția a fost efectuata, toate informațiile cardului dumneavoastră sunt șterse imediat. 
    Toți procesatorii de plăti integrați in bookystore.com sunt evaluați conform standardelor (PCI-DSS) si supravegheați de PCI Security Standard Council acesta fiind organismul de supraveghere internațional creat prin efortul procesatorilor cunoscuți ca Visa, MasterCard, American Express and Discover. Respectarea acestor standarde este conforma un grad ridicat de siguranță a tranzacțiilor pe site-ul bookystore.com

    SERVICIILE OFERITE DE TERTI
    In general, serviciile oferite de terți si utilizate de noi, doar vor colecta, folosi si dezvălui informațiile dumneavoastră strict in limita serviciilor furnizate. In orice caz, toți furnizorii de servicii terți au politici de securitate a informației care pot fi consultate de către dumneavoastră in momentul folosirii lor. Este important de menționat ca anumiți furnizori pot fi locați in alte tari decât Belgia. Prin urmare daca va veți da acordul implicit si veți acționa in vederea finalizării unei tranzacții, este important sa știți ca informațiile dumneavoastră personale vor fi supuse legilor si jurisdicției din locația furnizorului. De exemplu, daca dumneavoastră sunteți localizat în Belgia si tranzacția este procesata de un procesator cu cardul localizat In Germania, atunci informațiile dumneavoastră personale folosite pentru Încheierea tranzacției pot fi subiectul unei potențiale dezvăluiri conform legislației curente in Germania. Odată ce ați părăsit magazinul online sau daca sunteți redirecționat către site-ul sau aplicația unui furnizor terț, nu mai sunteți sub incidenta Termenilor si Condițiilor care guvernează acest site. In cazul in care oricare dintre aceste masuri prevăzute de acești termeni si aceste condiții sunt declarate nule sau neavenite, astfel de masuri vor fi interpretate de așa maniera încât sa reflecte cat mai bine intențiile inițiale ale bookystore.com, iar restul de masuri vor fi considerate in continuare legal valabile. Neaplicarea sau neridicarea unei pretenții legitime din partea bookystore.com pentru oricare dintre masurile prevăzute in acești termeni si condiții sau neexercitarea oricărui alt drept nu vor fi considerate o renunțare de către bookystore.com la astfel de masuri sau drepturi daca renunțarea nu se face explicit si in scris. 

    INTEGRAREA SERVICIILOR SI CONTINUTULUI UNOR TERTE PARTI
    Este posibil ca site-ul bookystore.com sa incorporeze conținut de la terți si din alte site-uri, cum ar fi videoclipuri YouTube, hărți de la Google Maps, fluxuri RSS sau grafice. Acest lucru presupune întotdeauna ca furnizorii de conținut procesează adresa IP pentru ca dvs. sa puteți vizualiza conținutul respectiv. Site-ul bookystore.com nu isi asuma responsabilitatea pentru procesarea datelor de către furnizorii de conținut. Recomandăm sa va informați in legătură cu politica acestora de confidențialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal.

    LINK-URI

    Odată ce ai accesat un link din site-ul nostru, acesta te poate redirecționa in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informației sau protecția informațiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si va recomandam ferm sa le citiți de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe răspunderea dumneavoastră .

    SECURITATEA
    Pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, bookystore.com își ia toate masurile rezonabile de siguranță, respectând in totalitate legislația in vigoare, si urmărește bunele practice din industrie pentru a evita pierderi accidentale, accesări ilegale, dezvăluiri sau distrugeri. Toate informațiile legate de plățile cu cardul sunt criptate conform celor mai înalte tehnologii de securitate a datelor existente pe piață (SSL) si stocate folosind AES-256 ca mecanism de criptare. In acest fel metoda de transmiterea a informațiilor este 100% sigura, noi urmând cele mai stricte standarde PCI-DSS de Securitate In domeniul comerțului online. 

    COOKIES
    Anumite informații care nu constituie date personale si nu permit identificarea utilizatorului pot fi înregistrate de server-ele utilizate de bookystore.com (browser-ul utilizat, adresa IP etc.). Utilizatorul este informat ca un cookie poate fi instalat automat pe browser-ul sau, la accesarea Site-ului. Cookie-ul reprezintă un set de date care nu permite identificarea utilizatorului de internet, dar care servește la înregistrarea informațiilor privind navigarea utilizatorului In cadrul Site-ului (paginile vizitate, data si ora accesării etc.). Utilizarea de cookies permite analiza frecventei de accesare a Site-ului, măsurarea audientei etc., cu scopul îmbunătățirii calității Site-ului. Cookie-urile nu se șterg de la sine (aflați cum puteți sa le ștergeți pe http://cookies.apti.ro), dar de exemplu cookie-urile de sesiune pot deveni inaccesibile daca sesiunea a fost inactiva pentru o anumita perioada de timp (de regula, 20 de minute). In mod normal, browser-ul dumneavoastră conține o opțiune care permite refuzul instalării de cookies. Acest lucru nu Împiedica conectarea la Site-ul nostru, dar poate avea ca rezultat încărcarea cu Întârziere a paginilor. Informațiile cu caracter personal privind utilizatorul sunt destinate bookystore.com si pot fi transmise terților, cu precădere altor companii care aparțin grupului. Utilizatorul poate refuza transmiterea datelor sale cu caracter personal, trimițând un e-mail la urmatoarea adresa: hellobookystore@gmail.com. 

    Am organizat cookie-urile pe care le folosim in următoarele categorii, pentru a înțelege mai ușor de ce avem nevoie de ele:

    1. Strict necesare - sunt folosite pentru a ne asigura ca puteți folosi site-ul nostru corect si eficient
    2. Performanta - sunt folosite pentru a analiza modul In care site-ul nostru funcționează si cum il putem îmbunătăți
    3. Funcționalitate - sunt folosite pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de navigare, pentru a va bucura de funcționalități cum este Coșul meu din Magazinul online
    4. Informații trafic / Publicitate - sunt folosite pentru a afla informații legate de vizita dumneavoastră pe site, de unde ați accesat site-ul nostru si alte informații asemănătoare

    CAPACITATEA DE A CONTRACTA
    Potrivit art. 1180 Noul Cod Civil, poate contracta „orice persoana care nu este declarata incapabila de lege si nici oprita sa Încheie anumite contracte”. Prin acceptarea acestor termeni si condiții confirmați, asigurați si garantați faptul ca aveți capacitate deplina pentru a contracta. Prin acceptarea acestor termeni si condiții confirmați, asigurați si garantați faptul ca implicit ca aveți capacitate de exercițiu deplina. Astfel garantați ca vârsta dumneavoastră depășește vârsta legala la care puteți accesa produsele si serviciile oferite, atâta timp cat pagina de internet: www.bookystore.com poate fi folosita doar de persoanele majore, care au Împlinit 18 ani deținând capacitatea deplina de a desfășura acțiuni juridice. Nu este recomandat ca persoanele sub 18 ani sa furnizeze date cu caracter personal fără consimțământul părinților sau tutorilor. Magazinul Bookystore.com nu solicita si nu va solicita informații personale de la copii si adolescenți si nu colectează in mod intenționat astfel de date, si le va șterge de îndată ce va descoperi o astfel de situație. Veți confirma de asemenea ca nu veți folosi produsele si serviciile pentru nici o activitate imorala si/sau ilegala care ar încălca actele normative ale spațiului Uniunii Europene. Nu veți transmite viruși sau secvențe de cod de natura distructiva asupra site-ului sau utilizatorilor săi. Orice tentativa de Încălcare a acestor Termeni si Condiții va duce la încetarea imediata a furnizării serviciilor de către bookystore.com si după caz implicarea organelor abilitate daca s-a constatat o Încălcare a legii. 

    SCHIMBARI IN POLITICA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
    Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si condițiile acestei politici de fiecare data când dorim sau când ne este impus acest lucru de normele in vigoare. Prin urmare va rugam sa accesați aceasta secțiune frecvent pentru a fi la curent cu ultimele modificări. Toate modificările si clarificările au efect imediat din momentul publicării pe site. Daca vor fi modificări in aceasta politica de securitate a datelor cu caracter personal, se considera ca v-am notificat aici legat despre ce informații colectam, cum le folosim, dezvăluim sau alte circumstanțe. Daca magazinul nostru va fi achiziționat sau va fuziona cu o alta companie, informațiile dumneavoastră este posibil sa fie transferate către noii proprietari aceștia putând sa vândă in continuare produse si servicii către dumneavoastră.


    INTREBARI SAU SOLICITARI
    Daca veți dori sa accesați, corectați sau ștergeți orice informație personala dezvăluită către noi, puteți sa ne contactați pe adresa de email hellobookystore@gmail.com sau ne puteți suna pe numerele de contact. 
    Pentru orice informație sau neclaritate va rugam sa ne contactați.